Parašė Bootsy
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė normalus Rodyti pranešimą"Pastato išorės vaizdo detaliai dar nesu apmąstęs. Jis turėtų būti Koliziejaus išvaizdos. Masyvus karkasas su daugybe angų. Bus balkonai, visą pastatą juosiančios terasos, kur pertraukų metu galės vaikščioti ir rinktis žiūrovai. Manau, kad tai bus originalus objektas net ir pasaulio kontekste", - teigė E.Miliūnas.Paskutinis taisė kukaracha; 2007.07.24, 17:20.
Comment
-
Parašė Skrandis Rodyti pranešimąpateikti turės, bet archtaryba teturi "patarėjo" statusą.Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Nzn ar buvo publikuotas sis adresas - http://www.kaunasarena.lt/ juokdarys, as grazesniu esu piesiniu parenges ir net planu, gal ir man kokiu alternatyvu suteikt... sode pastatyciau
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąNzn ar buvo publikuotas sis adresas - http://www.kaunasarena.lt/ juokdarys, as grazesniu esu piesiniu parenges ir net planu, gal ir man kokiu alternatyvu suteikt... sode pastatyciau
Gerą merą pensininkai išsirinko.
Comment
-
Parašė Vikis Rodyti pranešimąJuokdarys nejuokdarys, bet Kupčinskui tokie žmonės patinka
Gerą merą pensininkai išsirinko.
Tad tavo teiginiai grįsti nebent emocijomis.
Parašė Aš Rodyti pranešimąBeje, visiems iš anksto galiu pasakyt savo nuomonę dėl Kauno miesto mero. Nepaisant to, kad TS frakcija viduje susiskaldžiusi, A. Kupčinksas, mano manymu, yra geriausias Kauno meras tiek, kiek aš galiu atsiminti. Galbūt jam dar trūksta politinės valios, galbūt kartais jis dar nusišneka (kaip kad dėl Kauno sporto halės pritaikymo būsimam čempionatui). Klaidų padaro visi, tačiau kol kas šio žmogaus esminių klaidų nemačiau. Įvykių dėl arenos taip pat jam vienam nesukarčiau, žinau jo poziciją ir ją vertinu teigiamai. Galima sakyt, kad žmogui dar trūksta patirties, tačiau jos bet kuriam naujam asmeniui trūksta. Neabejoju šio žmogaus noru nuoširdžiai dirbt Kauno labui ir neabejoju tuo, kad jei nebūtų vidinių politinių trugdžių, jis sėkmingai tai darytų. Manau, kad su laiku ši mūsų rinkimų metu išreikšta „investicija“ duos „kapitalo“.
Siūlau kaltinimais Kauno miesto merui ir skambiom kritiškom frazėm jo pusėn pernelyg nesisvaidyt.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąA. Kupčinskas pasisako prieš Rakausko projektą.
Comment
-
http://www.sportalas.com/naujienos/?...a=K&skaityti=1
2007-07-24, 21:16 „Didvyrių” išvijusių Vakarų kompaniją iš Kauno sąrašas
Sportalas.com gavo liepos 19 d. Kauno Tarybos balsavimo protokolą. Buvo balsuojama dėl derybų su BBI nutraukimo. Balsavusieji „UŽ” palaikė (neprieštaravo) sprendimą nutraukti derybas su Prancūzijos kompanija. sąraše yra 41 Tarybos narys, užsiregistravo - 34, balsavo - tik 19, iš jų 18 - UŽ, vienas - susilaikė.
1. Adolfas Antanas Balutis už
2. Ona Balžekienė už
4. Petras Bingelis už
5. Gediminas Budnikas susilaikė
7. Stanislovas Buškevičius
8. Rimantas Didžgalvis už
9. Gintaras Jonas Furmanavičius
11. Irena Gerčienė už
12. Edita Gudišauskienė už
13. Raimundas Kaminskas už
14. Loreta Kekienė
15. Žaneta Klebanskaja
16. Jonas Koryzna už
17. Kęstutis Kriščiūnas
18. Bronislovas Kučinskas
19. Loreta Kudarienė už
20. Andrius Kupčinskas už
22. Kazimieras Kuzminskas už
23. Gintautas Labanauskas
24. Ohnta Leiputė
25. Antanina Medviedevienė
26. Rimantas Mikaitis už
28. Algimantas Mileika
29. Marijus Panceris už
30. Pranas Paškevičius
31. Rimutė Prievelienė
32. Rimas Antanas Ručys
33. Ona Nijolė Rudgalvienė už
35. Gintarė Skaistė už
36. Rytis Šatkauskas
38. Steponas Vaičikauskas
39. Vladas Žalnerauskas už
40. Stasys Žirgulis už
41. Gediminas Žukauskas užPaskutinis taisė Nuokana; 2007.07.24, 21:43.
Comment
-
Parašė Vikis Rodyti pranešimąBūtų įdomu išgirsti, kur ir kada jis viešai pasisakė prieš Rakausko areną?
Kas dėl mano išsakytų žodžių apie mero poziciją, aš ją galiu ir pacituoti (ne pirmą kartą, beje):
Atmetus visus emocinius argumentus (nestabili salos žemė, užterštas gruntas, potvynio grėsmė ir kt.), tikrai matau daugiau stiprių pusių, kodėl sporto arena turėtų iškilti dabar planuojamoje vietoje.
Parašė Nuokana Rodyti pranešimą„Didvyrių” išvijusių Vakarų kompaniją iš Kauno sąrašasPaskutinis taisė Aš; 2007.07.24, 21:50.
Comment
-
Parašė themonk Rodyti pranešimąTai kaip tuomet paaiškinti tai?
Comment
-
Tai savo teiginį: "A. Kupčinskas pasisako prieš Rakausko projektą" nelabai turi kuo pagrįsti?
Jei Kupčinskas nepalaikytų Rakausko projekto (tiksliau sakant, tuščių vizijų), tai jis nesikviestų jo į savivaldybę, nors dar prieš kelias savaites kalbėjo, kad jam neetiška būtų susitikinėti su kitus projektus siūlančiais verslininkais. Kažkaip nesueina čia galai...
Comment
-
Parašė Vikis Rodyti pranešimąTai savo teiginį: "A. Kupčinskas pasisako prieš Rakausko projektą" nelabai turi kuo pagrįsti?
Pasistengsiu padėti:
Atmetus visus emocinius argumentus (nestabili salos žemė, užterštas gruntas, potvynio grėsmė ir kt.), tikrai matau daugiau stiprių pusių, kodėl sporto arena turėtų iškilti dabar planuojamoje vietoje.
A. Kupčinskas pasisako už Nemuno salą, kaip vietą naujajai sporto arenai. Automatiškai, jis pasisako prieš Rakausko siūlomą arenos vietą, tuo pačiu, ir už jo projektą.Paskutinis taisė Aš; 2007.07.24, 22:13.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKažkas turbūt neskiria dviejų dalykų - balsavimo už derybų su prancūzais nutraukimą ir siūlymą tęsti darbus su Miliūno arena, kuri būtų statoma Nemuno saloje ir Rakausko projekto protegavimo.
Galbūt ką nors praleidau ar ne taip supratau. Bet buvusio mero ir jo kolegų nebalsavimas ir naujojo mero balsavimas "UŽ" t.y. prieš prancūzų projektą man daugiau negu keistas. Dar kartą kartoju, galbūt būdamas toli nuo Kauno matau iškreiptą vaizdą.
Comment
-
Parašė themonk Rodyti pranešimąKažkas viską labai gerai skiria. Kažkas viską labai įdėmiai kiek tai įmanoma padaryti iš kitos pusės Atlanto stebi ir domisi. Ir kažkas begalo labai sirgo (vis dar tebeserga) už "Ledkalnį", tik nevisuomet turi laiko leistis į diskusijas.
Galbūt ką nors praleidau ar ne taip supratau. Bet buvusio mero ir jo kolegų nebalsavimas ir naujojo mero balsavimas "UŽ" t.y. prieš prancūzų projektą man daugiau negu keistas. Dar kartą kartoju, galbūt būdamas toli nuo Kauno matau iškreiptą vaizdą.
Comment
-
Nori nenori tenka sutikti su Vikiu - meras vienur šneka optimistiškai ir teisingai, gi kitose situacijose "nugrybauja" į lankas. Nepažįstu jo asmeniškai, bet artimi žmonės, kuriem yra tekę su juo bendrauti - nieko perdaug teigiamo negali pasakyti. Vėlgi remiuosi kitų nuomone, nes kaip minėjau pats tokių galimybių neturiu.
Comment
-
Parašė themonk Rodyti pranešimąNori nenori tenka sutikti su Vikiu - meras vienur šneka optimistiškai ir teisingai, gi kitose situacijose "nugrybauja" į lankas. Nepažįstu jo asmeniškai, bet iš artimi žmonės, kuriem yra tekę su juo bendrauti - nieko perdaug teigiamo negali pasakyti. Vėlgi remiuosi kitų nuomone, nes kaip minėjau pats tokių galimybių neturiu.
Visais kitais aspektais, tiek arenos atžvilgiu, tiek šiaip mero gebėjimo dirbti, kalbant apie jį galima atskira diskusija.
Comment
-
Suprantu, kad blizgančio "Ledkalnio" idėja palaidota ir dabar tenka rinktis vieną mažesnę blogybę iš dviejų. Tačiau jos abi yra blogybės. kalbu apie projektus. Vieta saloje vieną blogybę padaro mažesne. Ir anoks čia naujojo mero nuopelnas, jei ta vieta yra Nemuno sala.
Iš tavo Aš pasisakymų suprantu kad tau jau ir tas pats kokia arena bus - svarbu kad ji stovėtų saloje ir iki Eurolygos čempionato
P.S. Nors neesame pažįstami ir jei nieko prieš, kreipiuosi "tu" dėl paprastesnio bendravimo.Paskutinis taisė themonk; 2007.07.24, 22:30.
Comment
Comment